Rabobank clubkas campagne

Rabobank Zuid en Oost Groningen hartelijk dank!!

 

 

€100.000,-- extra beschikbaar
De Rabobank Clubkas Campagne is een groot succes bij Rabobank Zuid en Oost Groningen. Veel verenigingen en stichtingen maken met succes reclame voor de Rabobank Clubkas Campagne en hun vereniging. Ook de leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen zijn zeer actief in het werven van stemmen. Deze grote inzet belonen wij graag en daarom verdubbelen wij het budget voor de Clubkas Campagne 2018. We verdelen 6 maart geen € 100.000,-- maar € 200.000,-- ! Elke stem is dus nog meer waard! 

Stemmodule sluit vanavond
Het gaat erg goed met de stemmers! Het blijft een nek-aan-nek race aan de top. Vanavond 22 februari om 23.59 uur sluit de stemmodule. Er wordt vandaag nog druk gestemd. De laatste kans voor u als club om onze leden op te roepen op u te stemmen.

 

In 2018 is de Rabobank Clubkas Campagne gestart. Een prachtige kans om een nog mooiere bijdrage te ontvangen voor het realiseren van een bestedingsdoel binnen onze Oldtimerclub.

De Rabobank Zuid en Oost Groningen geeft een deel van hun winst terug aan de samenleving. Zij doneren vanuit het Projectenfonds.

Het projectenfonds is er voor activiteiten die de leefbaarheid in het zuiden en oosten van Groningen vergroten. Zij ondersteunen allerlei verschillende projecten.

Stem tijdens deze Rabobank Clubkas Campagne op Stichting BOVEM. Zodat wij nog meer activiteiten kunnen organiseren voor onze Oldtimervrienden.

Vanaf 8 februari tot en met 22 februari kunt u als Rabobank-lid op Stichting BOVEM stemmen. Leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen ontvangen vandaag (eerste stemdag) een kaart via de post met de stemcode.

Ga naar www.clubkascampagne.nl/zog. Doen!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb